Yükleniyor...

GÜLE GÜLE LEMİNA-MARIANO

Değerini bulan gider!

07 Temmuz 2020 Sal 08:37 10505

Muslera, Donk, Marcao ve Luyindama’nın kalması, Seri’nin yeniden kiralanması planlanıyor. Yönetim; Falcao, Belhanda, Feghouli, Babel ve Diagne dahil teklif olan tüm oyuncuları satacak.

 

Her ne kadar Fatih Terim, Trabzonspor maçı sonrası “Başarısızlık varsa sebep A, benim; sebep B, Fatih Terim” dese de yönetim faturayı kesti. Sarı-kırmızılılar, yeni sezona yeni bir kadro ile girecek ve bunun adımları da atılmaya başlandı. Terim'in de görüşü alınarak birkaç oyuncu dışında tüm isimlerin satışına onay çıktı. Muslera, Donk, Marcao ve Luyindama'nın kalması, Seri'nin ise yeniden kiralanması planlanıyor.

 

Babel ve Diagne, elden çıkarılması düşünülen ilk isimler. Mariano'nun kontratı uzatılmayacak, Saracchi'nin kiralık sözleşmesinden de çıkılacak. Lemina ve Andone ise yeniden kiralanmayacak. Sözleşmesi devam eden yerli oyuncuların iç transferde takasta kullanılması gündemde. Kontratı sona erecek Türk oyunculara da Teşekkür' edilecek. Bu transfer operasyonundan oluşacak gelirle yeni kadro kurulacak.

 
 

 

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.