Yükleniyor...

Gündem olan iddia

VAR'dan görüntü alıp özete koydurdu

17 Mart 2023 Cum 16:04 9139

MHK Başkanı Lale Orta'nın Galatasaray-Kasımpaşa maçında Donk'un Zaniolo'ya yaptığı müdahaleyle ilgili yayıncı kuruluşa baskı yaptığı öne sürüldü.

 

Galatasaray'a yakınlığıyla bilinen gazeteci Haluk Yürekli, Lale Orta'nın söz konusu pozisyonla ilgili programda yapılan yorumlara tepki gösterdiğini ve kanal yetkilisini arayarak tehdit ettiğini söyledi.

 
"VAR odasından çekilmiş görüntüyü beIN Sports yetkilisine gönderdi"
 

Youtube'da kanalında açıklama yapan Yürekli, "beIN Sports Trio programındaki yorumcular, Donk'un Zaniolo'ya yaptığı harekete 'kırmızı kart' demişler. Ardından Lale Orta, beIN Sports yetkilisini aramış, 'Bu bir skandaldır yorumları düzeltmezlerse, ben oraya gelip yanlış olduğunu açıklayacağım' demiş. Sonrasında Lale Orta, VAR odasından telefonla çekilmiş görüntüyü beIN Sports yetkilisine gönderiyor. Bunun ardından özet görüntü değiştiriliyor ve Lale Orta'nın istediği görüntü özet görüntüye koyuluyor" diye konuştu.

 

Yaşananların ardından beIN Sports Program Müdürü Murat Caner’in istifa etmesi ise dikkati çekti.

 

"Görüntü elimde"

 

Bir diğer gazeteci Burhan Can Terzi de Lale Orta'yla ilgili ortaya atılan iddiayı teyit ettiğini söyledi.

 

Terzi, "MHK Başkanı Lale Orta'nın, VAR Odası'na ve Yayıncı kuruluşa Donk-Zaniolo pozisyonuyla ilgili müdahale ettiğini teyit ettim. Lale Orta'nın dışarı sızdırılan ve özete eklettiği görüntü de elimde mevcut. Bir vatandaş olarak sayın Orta'nın istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.