Yükleniyor...

Haras El Hodood - Aswan FC

Mısır 1.Ligi

27 Ocak 2020 Pzt 12:09 10067

Mısır 1.Ligi 2019/2020 Sezonu 15. Hafta mücadelesinde, 18 puan 2 averaj ile 9. sırada yer alan Harras El Hodood, 9 puan -11 averaj ile son sırada bulunan bulunan Aswan FC ile karşı karşıya geliyor.

 

  • İki takım daha önce 2 maçta karşı karşıya geldi.Bu maçlardan ilkini Aswan FC 1-0, ikincisini Harras El Hodood 1-0 kazandı.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 9 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 5 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
 
 
*Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 9 maçta 8 kez 2,5 ve altında gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 6 maç 2,5 gol ve altında tamamlandı.
 
 
*Harras El Hodood bu sezon kendi sahasında, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadğı 2 maçta da berabere kaldı.Aswan FC bu sezon ligde oynadığı son 3 maçta 2 beraberlik elde etti.Aswan FC bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 3 lig maçında 2 beraberlik elde etti.
 
 
*Harras El Hodood bu sezon kendi sahasında, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 2 maçın tamamında ilk yarıları berabere tamamlandı.Aswan FC bu sezon deplasmanda, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 2 maçın tamamında ilk yarıları berabere tamamlandı.Harras El Hodood bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 6 maçta 5 kez ilk yarılar berabere tamamlandı.
 
 
*Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 9 maçta 8 kez toplam gol 0-1 aralığındaydı.İki takım arasında oynanan son 2 maçta toplam gol aralığı 0-1 oldu.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 5 maçta toplam gol 0-1 aralığındaydı.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.