Yükleniyor...

HARİKA BİR GECEYDİ

Cüneyt Çakır'a tam not

18 Nisan 2019 Prş 12:29 9292

The Guardian yazarı dünyaca ünlü İngiliz hakem Mark Clattenburg, tarihi Manchester City - Tottenham maçındaki yönetimiyle ses getiren FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın performansını değerlendirdi. Kariyerine Çin'de devam eden Clattenburg, meslektaşına tam not verdi.

 

Kariyerine Çin’de devam eden dünyaca ünlü İngiliz hakem ve The Guardian yazarı Mark Clattenburg, Şampiyonlar Ligi’nde Tottenham’ın Manchester City’yi elediği dramatik maçın hakemi Cüneyt Çakır’ın kararlarını değerlendirdi.

 

Tarihi maçta Tottenham’ın Hugo Llorente ile bulduğu üçüncü golü VAR incelemesinin ardından geçerli sayan ve Manchester City’nin 90+3’teki Raheem Sterling imzalı golünü VAR incelemesi neticesinde ofsayt gerekçesiyle iptal eden Cüneyt Çakır, meslektaşından tam not aldı.

 

Raheem Sterling’in golünün iptal edilmesinin doğru olduğunun altını çizen Mark Clattenburg, "VAR için harika bir geceydi." dedi. İngiliz hakem ayrıca, aynı pozisyonda Tarık Ongun’a ayrı bir parantez açarak "Bayrağını kaldırmadı. Beklemekte haklıydı." ifadelerini kullandı.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.