Yükleniyor...

HEDEF AVRUPA

Trabzonspor Avrupa'yı istiyor

19 Mart 2021 Cum 08:23 9270

Süper Lig’in 31. haftasında Ankaragücü’nü konuk edecek olan Trabzonspor, sahasındaki kötü gidişata son vermek istiyor. Evinde üst üste Fenerbahçe ve Alanyaspor mağlubiyetleri alan bordo-mavililer, son haftalarda çıkışa geçen rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak ilk dört takım içerisindeki kalıcılığını sürdürmeyi ve Avrupa’ya gitmeyi hedefliyor.

 

Süper Lig’de 2020-2021 sezonuna kötü bir başlangıç yapan ve ilk 8 haftada sadece 6 puanı hanesine yazdırabilen Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın göreve gelmesinin ardından yükselişe geçti.

 

8 haftadır ilk dörtte

 

Trabzonspor, ligde 8 haftadır ilk dört takım içinde bulunuyor. Avcı, yönetiminde 14 hafta sonunda 13 basamak yükselerek 4.’lüğe gelen bordo-mavililer, üst basamakları zorlamak istiyor. Süper Lig’de son 4 haftada 8 puandan olan Trabzonspor’un yaşadığı puan kayıpları alttan gelen takımların iştahını kabarttı. Bordo-mavililerin 52 puanı bulunurken, takipçisi Alanyaspor’un ise 49 puanı var.

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.