Yükleniyor...

Hedef şampiyonluk

Galatasaray tek vücut oldu

26 Nisan 2023 Çrş 14:59 9297

Alanyaspor maçında başlayan ve Fatih Karagümrük karşılaşmasında devam eden Bafetimbi Gomis krizinde son nokta koyuldu. Takımdaşlığın ön plana çıktığı krizin ardından Florya'da barış rüzgarları esmeye başladı. Sarı-kırmızılı futbolcular birbirlerine daha da sıkı sarılırken, şampiyonluk için söz verdiler.

 

Puan tablosundaki en yakın rakibine attığı 6 puan farkla şampiyonluğa adım adım ilerleyen sarı kırmızılı takımda tüm gözler kupaya dikildi.

 

Hedef 3 maçta 3 galibiyet

 

Galatasaray, Karagümrük karşısında 2 puan bıraksa da şampiyonluk yolunda en yakın rakipleri Fenerbahçe'nin de 2 puan kaybetmesi yüzleri güldürdü. Takım içinde birliği sağlayan sarı kırmızılılar, Beşiktaş derbisiyle birlikte yeniden galibiyet serisi oluşturmak istiyor. Rakiplerden bağımsız 3 galibiyet ve 3 beraberlik alması yeten Galatasaray, sırasıyla Beşiktaş, Başakşehir ve İstanbulspor'u yenerek işini erkenden bitirmeyi planlıyor.

En Son Haberler Tümü

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.