Yükleniyor...

''HEDEFİM ŞAMPİYONLUK''

Emre Belözoğlu imzayı attı

04 Ekim 2021 Pzt 16:22 9489

Aykut Kocaman ile yollarını ayıran Başakşehir'de Emre Belözoğlu dönemi resmen başladı. 41 yaşındaki teknik adam, turuncu-lacivertli kulüple 2023 yılına kadar sözleşme imzaladı.

 

Emre Belözoğlu imza töreninde şu açıklamaları yaptı;

 

"Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük teknik direktör olmak istiyorum"

 

"Benim için Başakşehir ailesinin farkı bir yeri olduğunu söylememe gerek yok. Kariyerimin, herkes tarafından sonlandığını düşündüğü dönemde, 35 yaşında buraya geldiğimde, 4 yıl sonrasında Fenerbahçe'ye transfer oldum. Milli Takım'a gittim.Bugün burada olmak benim adıma gurur verici. Hayatımda hiç unutmayacağım anlardan birini yaşıyorum. Futbolun içinde kalmak isteğimi biliyorsunuz. Futboldan sonraki en büyük hayalim, bu ülkenin yetiştirdiği en büyük teknik direktör olmak. Herkese teşekkür ediyorum."

 

"Şampiyonluk hedefliyorum"

 

"İnsanların kafasında diğer takımlar gibi ilk 10, ilk 6 gibi hedefler olabilir ama Başakşehir ailesi ligin ilk 3'üne hedef koyar her zaman. Hedefimiz en üstlere oynamak. Okan Hoca'ya nasip olan şampiyonluğu hedefliyorum."

 

"Pro lisansım yok ama Türkiye'de böyle teknik adamlar var"

 

"Pro Lisans konusu özellikle ben hoca olduktan sonra çok konuşulmaya başlandı. Benim A lisansım var. TFF'nin de getirdiği belirli kurallar var. Pro Lisans için kısa bir sürem kaldı. Zaten şu an ligde Pro Lisansı olmadan takım çalıştıran hocalar da var."

 

"Takımı ofansif oynatmak istiyorum"

 

"Matematiği çok iyi bilebilirsiniz ama bunu anlatmak başka bir yetenek. Ben de bunu yapabileceğime inanıyorum. Güçlü bir kadromuz var. Aykut hocamızla da dün bir görüşme gerçekleştirdim. Takımımı pozitif ve ofansif oynatmak istiyorum."

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.