Yükleniyor...

HEDEFİNDEKİ LİGİ AÇIKLADI

Premier Lig'de oynamak istiyorum

18 Ocak 2019 Cum 12:59 9316

Medipol Başakşehir'in Bosna Hersekli futbolcusu Edin Visca, Türkçe olarak verdiği röportajda, "İnşallah şampiyon Başakşehir olacak" dedi. Turuncu-lacivertli formayla Devler Ligi'nde oynamak istediği belirten başarılı futbolcu, "Roma ile eşleşerek Dzeko ve Cengiz'i İstanbul'a getirmek istiyoruz" dedi. Visca, hedefindeki ligin ise Premier Lig olduğunu açıkladı.

 

Visca şampiyonluk yarışı hakkındaki düşüncelerini, hedeflerini, Avrupa'da en beğendiği ligler ve oyuncular ile Türkiye'deki yaşamını anlattı.

 

"İki sezon önce hedefimiz şampiyonluk değildi ancak yine de son haftalara kadar şampiyonluğu zorladık" sözleriyle röportaja başlayan Edin Visca, "Geçtiğimiz sezon ise hedefimiz şampiyonluktu. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi köklü camialarla yarışı son haftalara kadar sürdürdük. Sivas maçında son saniyede şanssız şekilde gol yedik ve bence şampiyonluğu orada bıraktık. Bu sezon daha tecrübeliyiz, her maç tek tek hazırlanıyoruz. İlk yarıyı 6 puan farkla tamamladık. Bu avantajı korumak için sadece kendi oyunumuza odaklanmamız gerekiyor. 6 puan gerimizde 4 takım var. İkinci yarının daha zor geçeceğini biliyoruz. İyi bir takımız ve iyi bir kadromuz var. İnşallah şampiyon Başakşehir olacak" ifadelerini kullandı.

 

Pazar günü deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçını da değerlendiren Visca, "Trabzon iyi oynuyor ve iyi bir kadroları var. Zor bir maç olacak. Biz kendi oyunumuza odaklanmalıyız. Bana göre Türkiye'deki en iyi takımız. Sistem en büyük avantajımız. Her gün çok detaylı çalışıyoruz. Maç zor olacak ama biz 3 puanı almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

"Başakşehir formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum"

 

Her futbolcunun hedefleri arasında kulübünde şampiyonluk yaşamak ve milli takımı ile Dünya Kupası'nda oynamak olduğunu belirten Bosna Hersekli futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü;

 

  • "2014'te Brezilya'da milli takımım ile Dünya Kupası'nda oynadım, şimdi de Başakşehir'de şampiyonluk istiyorum. Gelecek sezon Başakşehir formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. En büyük başarım 2014'te Dünya Kupası oynamamdı. Kariyerimdeki en büyük karşılaşma, Maracana'da Messili Arjantin karşısında oynadığım maçtı. Gerçekten futbolda başka bir şey hissettim. Her futbolcu, Maracana'da Dünya Kupası maçı oynamak ister. O günü ve o maçı hayatım boyunca unutmayacağım. 2009-2010 sezonunda da Bosna'da eski takımım Zeljeznicar'da şampiyon oldum ve şimdi sıra Başakşehir'e geldi. Sekiz senedir burada oynuyorum. İstanbul'da, Başakşehir'de kendimi evimde hissediyorum. İnşallah bu sene şampiyonluk gelecek ve benim de en büyük başarım bu olacak."

En Son Haberler Tümü

Affedildi

Milli takım kampını terk etti

Transferde karar verildi

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.