Yükleniyor...

HERKESİ ŞAŞIRTTI

İlk idmanında...

06 Ocak 2019 Paz 16:40 9253

Galatasaray, devre arasının ilk transferi İtalyan kondisyoner Alberto Bartali oldu. Dün Antalya kampına katılan tecrübeli antrenör sarı kırmızılılardaki ilk idmanında herkesi şaşırttı.

 

Galatasaray'ın Antalya kampına katılan İtalyan kondisyoner Alberto Bartali, sarı kırmızılılardaki ilk idmanında şaşırtan bir tercihte bulundu. Bartali, futbolcuları ilk antrenmanda kuma soktu.

 

Futbolcular için hazırlanan kum parkurda atletik ve güç çalıştıran Bartali, idmanı takip eden gazetecilerin de ilgi odağı oldu.

 

Süper Lig'in ilk yarısında Galatasaray'ın ikinci yarılarda oyundan düşmesi ve birçok futbolcunun sakatlık geçirmesi tartışmalara neden olmuştu. İtalyan kondisyoner Bartali'nin gelişi bu sebeple sarı kırmızılı taraftarlar arasında büyük bir beklenti oluşturdu.

 

Alberto Bartali, daha önce Livorno, Fiorentina, Napoli, Nice, Catania, Zenit ve son olarak Sampdoria kulüplerinde görev aldı.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.