Yükleniyor...

İDDAA ORANLARI GÜNCELLENDİ

İşte yeni oranlar

18 Mart 2019 Pzt 17:03 9413

İddaa risk yönetimi, Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk oranlarını güncelledi. Bu oranlara göre şampiyonluğun ağır favorisi 1.10 oranla Medipol Başakşehir gösterildi. Başakşehir'in puan kaybının ardından Galatasaray'ın şampiyonluk oranını 4.50'dan 3.60'a düşürüldü.

 

Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışında yavaş yavaş sona gelinirken Başakşehir'in Kayseri'de puan kaydedip Galatasaray'ın da Bursa'da kazanmasıyla sarı kırmızılılar puan farkını 6'ya indirdi.

 

İdddaa risk yönetimi de güncellenen şampiyonluk oranlarını yayınladıi. Yeni rakamlara göre Medipol Başakşehir, 1.10 oranla yarışta ağır favori gösterilirken Galatasaray ise 3.60'lık oranla şampiyonluğun ikinci adayı olarak gösterildi.

 

Beşiktaş ise yarışta 60.00 oranla iki takımın da bir hayli gerisinde kaldı.

 

Geçtiğimiz hafta nasıldı?

 

Geçtiğimiz hafta yayınlanan şampiyonluk oranlarında Medipol Başakşehir 1.05'lik oranla favori gösterilirken, ikinci Galatasaray'ın oranı ise 4.20'ydi. Beşiktaş 50.00'lik oranla iki takımın arkasında üçüncü sırada yer almıştı.

 

Medipol Başakşehir'in Kayseri'de 2 puan bıraktığı, Galatasaray'ın da Bursa'da 2-0'dan 3-2'ye çevirdiği ve harika bir geri dönüşe imza atıp kazandığı maç, iddaa oranlarına da yansıdı.

 

Başakşehir'in 1.05'lik oranı 1.10'a yükselirken, Galatasaray'ın puan farkını 6'ya indirmesi de şampiyonluk oranının 3.60'a düşmesine neden oldu.

 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.