Yükleniyor...

İKİ DEV KAPIŞIYOR

Eriksen savaşı!

15 Ocak 2020 Çrş 10:49 9341

Tottenham’da forma giyen ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Christian Eriksen, Inter ve Paris Saint Germain’in amansız bir transfer yarışına girmesine neden oldu. Danimarkalı yıldız ile yakından ilgilenen Inter’in yaptığı 10 milyon Euro’luk teklifi reddeden Tottenham, Eriksen için 20 milyon Euro istedi. Tottenham’ın istediği rakama en yakın teklif ise Paris Saint Germain’den geldi.

 

Paris Saint Germain, sezon sonu serbest kalacak olan Eriksen için 16 milyon Euro’ya kadar çıktığı belirtildi. The Mirror’da yer alana habere göre Eriksen’i bu fiyata alınabilecek önemli bir yıldız olarak gören Fransız devi, yaptığı teklifle Inter’in önüne geçti. Sezon başında Real Madrid’e gitmek istediğini duyuran ancak transferi gerçekleşmeyen Eriksen, Tottenham ile yeni sözleşme imzalamayı da kabul etmemişti. Beklenenin aksine Real Madrid, devre arası transfer döneminde Eriksen için girişimde bulunmadı.

 

Ajax’tan 2013 yılında 13.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Tottenham’a gelen Eriksen’in piyasa değerinin yaklaşık 90 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

 

Bu sezon Tottenham formasıyla 25 resmi maça çıkan Eriksen, 3 gol atarken 3 de asist yaptı.

 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.