Yükleniyor...

İLGİNÇ RONALDO ANISI

Peter Crouch’dan yıllar sonra gelen itiraf!

22 Kasım 2019 Cum 11:11 9381

Bir dönem Tottenham, Stoke City, Aston Villa, Liverpool gibi kulüplerin formasını giyen İngiliz eski milli golcü Peter Crouch, Ronaldo – Messi karşılaştırması hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Crouch, Cristiano Ronaldo’nun Manchester United’da oynarken, takım arkadaşlarının onunla sürekli dalga geçtiğini söyledi. Messi’nin daha iyi olduğunu söyleyen arkadaşlarına Ronaldo’nun da kaslarını gösterip, “Messi böyle görünmüyor” dediğini belirtti.

 

Konuya ilişkin İngiliz gazetesi Daily Mail’e konuşan Crouch, “Futbol oynadığım dönemde Manchester United’dan oyuncularla görüşüp, Ronaldo’nun nasıl olduğunu sormuştum. Ronaldo’ya her fırsatta, Messi’nin daha iyi olduğunu söylüyorlarmış. Ronaldo da onlara cevap olarak kaslarını sıkıyor ve “Evet doğru ancak Messi bunun gibi gözükmüyor” diye cevap veriyormuş.”

 

İkili için kendi fikrini de ekleyen İngiliz eski futbolcu, “Ronaldo’nun kararlılığına, zekasına ve ne istediğini bilen yapısına hayranım ama yetenekli futbolculardan söz ediyorsak, Messi ile kıyaslanamaz” diye konuştu.

 

Cristiano Ronaldo, 1 Temmuz 2009 tarihinde Kırmızı Şeytanlar’a veda etmiş ve İspanyol devi Real Madrid’in yolunu tutmuştu.

 

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.