Yükleniyor...

İmzalar atıldı

Trabzonspor Nenad Bjelica ile resmi sözleşme imzaladı

18 Nisan 2023 Sal 16:43 9333

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Nenad Bjelica oldu. Bordo mavililer tecrübeli çalıştırıcı ile 2,5 yıllık kontrat imzaladı.

 

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü konusunda Sayın Nenad Bjelica ile 2024-25 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır" denildi.

 

Bjelica, Sivasspor ile oynanacak deplasman karşılaşmasında da takımın başında yer alacak.

 

Tecrübeli teknik direktör, kariyerinde Austria Wien, Spezia, Lech Poznan ve Dinamo Zagreb gibi takımlarda görev aldı.

 

İşte KAP'a yapılan açıklama;

 

Profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü konusunda Sayın Nenad Bjelica ile 2024-25 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Teknik Direktöre;

 

2022-23 futbol sezonu için 100.000.-EUR,

 

2023-24 futbol sezonu için 1.600.000.-EUR,

 

2024-25 futbol sezonu için 1.600.000.-EUR ücret ödenecektir.

 

Bjelica, son olarak 2020-22 yılları arasında ülkesinin takımlarından NK Osijek'i çalıştırmıştı. Hırvat teknik direktör kariyerinde Austria Wien, Spezia, Lech Poznan ve Dinamo Zagreb gibi takımlarını çalıştırdı.

 

Nenad Bjelica kimdir?

 

Bjelica, futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlük alanında da başarılı bir yol izlemiştir. 2008 yılında Avusturya'nın Karnten takımında teknik direktörlük kariyerine başlayan Bjelica, daha sonra FC Lustenau ve FC Kärnten takımlarında da görev almıştır. Lech Poznan ve Spezia Calcio gibi önemli kulüplerde de teknik direktör olarak çalışmış olan Bjelica, Hırvatistan Birinci Futbol Ligi'nin köklü kulüplerinden Dinamo Zagreb'te başarılı istatistiklere imza atmıştı. Bjelica son olarak Osijek takımında görev yapmıştı.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.