Yükleniyor...

İMZAYA GİDİYOR

Adı Fenerbahçe ile anılan Eran Zahavi'nin yeni takımı belli oldu

19 Eylül 2020 Cts 12:26 9277

Fenerbahçe'de golcü arayışları devam ediyor. Vedat Muriqi'in Lazio'ya bonuslarla birlikte 20 milyon euroya transfer olmasının ardından, sarı-lacivertliler hücum bölgesine yeni oyuncu kazandırmak için gaza bastı.

 

Diego Costa'dan Mandzukic'e kadar birçok isim ile anılan Fenerbahçe'de, İsrailli golcü Eran Zahavi'de menajerler tarafından önerilmiş fakat teknik heyet tarafından veto edilmişti.

 

Eran Zahavi'den Fenerbahçe açıklaması

 

33 yaşındaki oyuncuda yaptığı açıklamada sarı-lacivertli takıma transfer olmayacağını duyurmuştu. Zahavi, "Fenerbahçe'ye transfer olmam söz konusu değil. Instagram, dünyayı çılgına çevirdi. Sosyal medyadaki her şey orantısız. Güzeldi, güzel bir projeydi ama Fenerbahçe'ye transfer olmadım, olmayacağım da" ifadelerini kullanmıştı.

 

Eran Zahavi'nin yeni takımı belli oldu

 

Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou R&F forması giyen ve normal şartlarda aralık ayında sözleşmesi bitecek olan Eran Zahavi, takımıyla olan sözleşmesini sonlandırdı. 33 yaşındaki golcü oyuncu Hollanda ligi ekiplerinden PSV ile anlaşma sağladı.

 

Sağlık kontrolleri ve imza için gidiyor

 

Sport5'te yer alan habere göre Eran Zahavi, PSV ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Golcü oyuncu özel uçakla Hollanda'ya giderek sağlık kontrollerinden geçecek ve kendisini 2 yıllığına PSV'ye bağlayacak imzayı atacak.

 

117 maçta, 103 gol, 13 asist

 

33 yaşındaki Eran Zahavi bu sezon çıktığı 7 maçta, 4 gol ve 1 asistle oynadı. İsrailli golcü oyuncu Guangzhou R&F formasıyla çıktığı 117 maçta 103 gol ve 31 asistle takımını sırtladı.

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Galatasaray'ın rekor gecesi

Seri eşitlendi

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.