Yükleniyor...

ING BASKETBOL LİGİ

Son sözü Darüşşafaka Tekfen söyledi

10 Ocak 2021 Paz 15:02 11096

Maçın ilk çeyreğinde her iki takım da birbirine zorlu anlar yaşattı. Türk Telekom, Kyle Wiltjer'ın son saniyede bulduğu 3 sayılık basketle birinci 10 dakikalık bölümü 22-21 önde tamamladı. İkinci çeyreğin başlarında Ankara temsilcisi daha etkili bir oyun ortaya koysa da, Doğuş Özdemiroğlu, Ryan Luther ve Grant Jerrett ile ivme yakalayan Darüşşafaka Tekfen, çeyreğin sonlarında öne geçti ve devre arasında soyunma odasına 44-41'lik üstünlükle gitti. 

 

Müthiş çekişme üçüncü çeyrekte de devam etti. Darüşşafaka Tekfen, Doğuş Özdemiroğlu'nun önderliğinde farkı bir ara 6 sayıya kadar çıkardı. (49-43) Ancak Türk Telekom, eski Daçkalı Micheal Eric ve Muhammed Baygül ile bu farkı kısa sürede eritti. Mavi Kaplanlar, daha sonra Kyle Wiltjer ve Sam Dekker'ın hücumda devreye girmesinin yanı sıra etkili bir defans yapmasıyla oyunun gidişatını kendi lehine çevirdi. Lakin Kara Panterler, yine son dakikalarda maçtaki etkisini arttırdı. Farkı 2 sayıya düşüren Darüşşafaka Tekfen'de Doğuş Özdemiroğlu'nun son saniyede denediği 3 sayılık atış isabetli olmadı.

 

Doğuş şov!

 

Dördüncü çeyreğe 62-60 önde giren Türk Telekom, Daçka'nın 5-0'lık mini serisi ile geriye düştü ve erken mola aldı. (65-62, 8.24) Mola sonrasında Ankara temsilcisi baskılı bir savunma ile Darüşşafaka Tekfen'e zor anlar yaşattı. Ancak Daçka, Doğuş Özdemiroğlu'nun önderliğinde farkı çift hanelere çıkardı ve mücadeleden 84-72 galip ayrıldı.

 

Darüşşafaka Tekfen'de Doğuş Özdemiroğlu şov vardı. Kara Panterler'in yıldız gardı, 26 sayı, 7 top çalma ve 4 ribaund kaydetti. Grant Jerrett ise 11 sayı ve 11 ribaundla double double yaptı. Türk Telekom'da Sam Dekker, Kyle Wiltjer ve Micheal Eric 14'er sayı ile oynadı.  

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.