Yükleniyor...

İNGİLTERE PREMİER LİG

Ulla Klopp Manchester United ve Liverpool’un kaderini değiştirdi!

12 Kasım 2019 Sal 11:44 9289

İngiltere Premier Lig’in yenilgisiz lideri Liverpool, Jurgen Klopp’un gelişiyle yeniden “kazanan” bir takım oldu. Şampiyonlar Ligi’ni kazanan Kırmızılar, Alman teknik direktörün gelmesiyle de ligde şampiyonluk yarışında yer aldı.

 

Dortmund’dan ayrıldıktan sonra dinlenen Klopp ardından Liverpool’un başına geçti. Ancak bu kararın arkasında ilginç bir detay var.

 

Liverpool’un eski futbolcularından Phil Thompson, Danimarka’da katıldığı TV2 kanalında, Klopp’un eşinin Ulla’nın ilk olarak Manchester United’dan gelen teklif için eşine olumsuz yanıt verdi. Böylelikle yıllardır başarıya aç olan Manchester United, başarılı teknik adamla eski günlerine dönme şansını kaçırdı.

 

Ancak Jurgen Klopp’a teklif götüren Liverpool, Klopp çiftini şehre çağırdı. Bir sosyal hizmetler uzmanı olan Ulla Klopp, Liverpool şehrini ilginç bularak eşine teklifi kabul etmesi durumunda karara uyacağını söyledi.

 

Thompson, programda Klopp ile bir röportajda arasında geçen diyalogu şöyle anlattı;

 

“Liverpool ile birbiriniz için yaratılıp yaratılmadığınıza inanıyor musunuz?” diye sordum. O bana baktı ve “Neden?” diye sordu.

 

Ardından aslında Manchester United’ın başına geçebileceğini ancak karısının kabul etmediğini söyledi.

 

Liverpool şehrine geldiklerinde ise eşi “İşte burası… Burada farklı bir şey var” demiş. Böylelikle Liverpool’un tarihi yeniden yazılıyor.”

 

 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.