Yükleniyor...

İNTİKAM PEŞİNDE

Olivier Giroud: "Türkiye'den rövanşı alacağız"

12 Ekim 2019 Cts 18:16 9343

Fransa, EURO 2020 elemelerinde dün gece İzlanda'yı deplasmanda 1-0 mağlup ederken Horozlar'a galibiyeti getiren golü Olivier Giroud kaydetmişti. Tecrübeli santrfor, pazartesi günü milli takımımızla karşılaşacakları mücadeleyle ilgili son derece iddialı açıklamalar yaptı.

 

FransaEURO 2020 elemelerinde dün gece İzlanda'yı deplasmanda 1-0 mağlup ederken Horozlar'a galibiyeti getiren golü 66'ncı dakikada penaltıdan Olivier Giroud kaydetmişti. Tecrübeli santrfor, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada pazartesi günü milli takımımızla karşılaşacakları mücadele hakkında da konuştu.

 

Türkiye'ye Konya'da 2-0 yenildikleri müsabakayı hatırlatan 33 yaşındaki yıldız futbolcu, "Pazartesi günü Türkiye'yi konuk edeceğiz. Onlardan alınacak bir rövanşımız var. Bu maçı kazanıp her şeyi yerli yerine oturtmak istiyoruz." ifadelerini kullandı. Kritik randevuya 81 bin 338 kişilik Stade de France ev sahipliği yapacak.

 

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.