Yükleniyor...

İŞLEM TAMAM

Milli kaleci imzayı atıyor

22 Temmuz 2021 Prş 10:13 9327

Bu sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan Beşiktaş, kadrosunda alternatif isimlerin sayısını çoğaltmak istiyor. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar, Başakşehir’in tecrübeli kalecisi Mert Günok’u transfer ediyor.

 

Siyah-beyazlı ekip, Yalçın’ın takımda görmek istediği 32 yaşındaki kaleciyi kadrosuna katmak için Başakşehir ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş’ın transferi kısa süre içerisinde resmen açıklaması bekleniyor.

 

Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran ikilisiyle şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş’ta, tecrübeli bir kaleci ile bu ikilinin daha iyi duruma gelmesi hedefleniyor. Avrupa’nın çeşitli takımlarıyla ismi anılan genç kaleci Ersin Destanoğlu’nun siyah-beyazlı takımda kalması halinde dahi, Mert Günok transferinin gerçekleşeceği ifade edildi. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın kaleyi geçen sezon olduğu gibi Ersin’e teslim edeceği, Mert’in ise yoğun maç temposu içerisinde, zorlu maçlarda faydalanacağı ifade edildi.

 

32 yaşındaki kaleci, 22 kez Milli Takım’ın kalesini korurken, Başakşehir forması ile de geçen sezon 6’sı Şampiyonlar Ligi’nde olmak üzere 29 maça çıkmıştı.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.