Yükleniyor...

İSYAN ETTİ

Diagne: Bana sertlik serbest

18 Nisan 2019 Prş 10:06 9202

Fenerbahçe derbisindeki performansıyla eleştirilen Senegalli golcü kendini savundu. Diagne, “Bana karşı sert oynamak serbest galiba. Her maçta aynı şeyleri yaşıyorum. Bu durum normal değil” diyerek isyanını dile getirdi.

 

Fenerbahçe maçındaki performansıyla tartışmaların odağındaki isim haline gelen Galatasaray’ın golcüsü Mbaye Diagne sertliğe isyan etti. Senegalli forvet, rakip savunmaların kendisine karşı sertliğe başvurduğunu söyledi.

 

Teknik kadro ve Florya’da yetkililerle görüşen 27 yaşındaki golcü, “Bana karşı sert oynamak, faullü oynamak serbest galiba. Her maçta aynı şeyleri yaşıyorum. Hakemler de buna müsade ediyor. Bu durum normal değil. Kasımpaşa’da forma giyerken bile bu kadar değildi. Futbol oyun kuralları içinde uygulanan bir sertlik değil bu” diyerek isyanını dile getirdi.

 

Diagne bundan dolayı saha içinde performansının olumsuz etkilendiğini söyleyerek, hakemlerin sertliğe izin verdiklerini öne sürdü. Sarı-kırmızılı futbolcu son Fenerbahçe maçında beklentilere yanıt verememesine karşın Hasan Ali’nin atıldığı pozisyonda başrolü oynamış ve yine son dakikalarda Mehmet Topal ile girdiği mücadelede penaltı beklenmişti.

 

Öte yandan teknik kadronun da Diagne’nin bu serzenişine hak verdiği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların maçlarda Diagne’ye uygulanan sertlikten çok rahatsız oldukları belirtildi.

 

Kasımpaşa’da sezonun ilk yarısında attığı 20 gol ve yaptığı 2 asistle dikkatleri üzerine çeken ve devre arasında Galatasaray’a transfer olan Diagne sarı-kırmızılı takımda 7 maçta şans buldu ve 6 gol, 1 asistlik bir performans ortaya koydu.

 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.