Yükleniyor...

İTALYAN EKİBİ VAZGEÇMİYOR

Bir kez daha gösterdiler...

17 Ağustos 2019 Cts 11:53 9472

Burak Yılmaz’ı kadrosuna katmak isteyen Lecce, yıldız futbolcunun formasını bile hazırladı. Sarı- kırmızılılar, yeni sezon öncesinde golcü futbolcunun Beşiktaş'taki forma numarası olan 17'yi boş bıraktı.

 

İtalya Serie A ekiplerinden Lecce, yaz transfer dönemi boyunca Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz’ı kadrosuna katabilmek için yoğun bir çaba sarf etti. Ancak Sarı-kırmızılılar, yıldız futbolcu için tüm imkânları seferber etmesine rağmen başarısız oldu. İtalyan ekibi, şimdi ise flaş bir hareketin altına imza attı. Sezon öncesinde forma numaralarını açıklayan Lecce, 33 yaşındaki futbolcunun Siyah-beyazlılar’da giydiği ‘17’ numaralı formayı boş bıraktı.

 

Bu gelişme sonrasında İtalyan basınında Lecce’nin, Burak Yılmaz için yeniden masaya oturacağı yazıldı. Lecce Teknik Direktörü Fabio Liverani de, Burak Yılmaz’ın Sarı-kırmızılı formayı giymesini çok istiyor. Çizme ekibinin golcü futbolcu için transfer sezonunun sonuna kadar girişimlerini sürdüreceği öğrenildi.

 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.