Yükleniyor...

İTALYAN HOCA

Arnavutluk Reja'ya emanet

18 Nisan 2019 Prş 00:12 9213

Arnavutluk Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü, "Edy" lakaplı İtalyan Edoardo Reja oldu.

 

 

Arnavutluk Futbol Federasyonu (FSHF) binasında düzenlenen törende, 73 yaşındaki Reja ile 7 aylık sözleşme imzalandı.

 

Basın toplantısında konuşan FSHF Başkanı Armand Duka, Reja'nın milli takıma ihtiyacı olan başarıyı getireceğine inandığını söyledi.

 

Milli takım için daha iyi bir performans ve daha pozitif sonuçlar arzu ettiğini belirten Duka, "EURO 2020'ye katılmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız." ifadelerini kullandı.

 

İtalyan teknik adam Reja ise sözleşmesinin kasım ayına kadar sürdüğünü hatırlatarak, "Alacağımız sonuçlara göre tarafların şartları yeniden değerlendireceğini düşünüyorum. Genellikle bir yıllık sözleşmelere imza atarım. İtalya'da çalışma imkanım vardı ancak bir milli takımı çalıştırmak istiyordum ve Arnavutluk bana bu fırsatı verdi" diye konuştu.

 

Daha önce Lazio, Atalanta, Genoa ve Bologna gibi önemli İtalyan takımlarının başında bulunan Reja, mart ayında sözleşmesi feshedilen vatandaşı Christian Panucci'nin yerine bu göreve getirildi.

 

Arnavutluk Milli Takımı, EURO 2020 Elemeleri H Grubu'ndaki ilk maçında Türkiye'ye 2-0 yenilmişti.

En Son Haberler Tümü

2026 NBA All-Star'da tarihi gece

90+6'da gelen muhteşem zafer

Play-off yolunda kritik galibiyet

Gürsel Aksel'de sessiz gece

Fenerbahçe derbide set vermedi

''Bu maçta nasıl doğrandığımızı herkes görecek''

Seriler devam ediyor

NBA All-Star 2026

Saha kenarında dev buluşma

Eski takımı Fenerbahçe’ye rakip oluyor

Kayserispor'da rota yeniden çiziliyor

Dev randevuda hakem belli oldu

Kanarya durdurulamıyor

Ozan Kabak sahneye çıktı

Başkent’te 3. vedalaşma

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.