Yükleniyor...

Jesus takımına güveniyor

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sonrası Jorge Jesus'tan şampiyonluk sözleri!

18 Mayıs 2023 Prş 23:08 9331

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Trabzonspor'u 3-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Takımın şampiyonluk ihtimali üzerine konuşan Portekizli hoca, "Matematiksel olarak şansımız var, sonuna kadar gideceğiz" dedi.

 

İşte o sözler...

 

Jorge Jesus: Bugün galip gelmek önemliydi çünkü iyi bir takıma karşı oynayacaktık. Takımım iyi bir maç çıkardı. İlk 30 dakikada çok kaliteli bir oyun sergiledik. Teknik anlamda kaliteli goller attık. 3. gole baktığınızda, takımın teknik kalitesini görüyorsunuz.

 

Şimdi yapmamız gereken şey, çarşamba günü Sivasspor'la oynayacağımız maça odaklanmak. O maç bizi finale taşıyabilir. Bizim için çok önemli bir maç.

 

"ŞAMPİYONLUK İÇİN ŞANSIMIZ VAR"

 

Şampiyonluk için matematiksel olarak şansımız var, sonuna kadar gideceğiz. Bitime 3 hafta kaldı. Fenerbahçe bitime bu kadar az süre kala, 2 kupada şansını en son ne zaman sürdürdü bilmiyorum. Henüz bir şey kazanmadık ancak kazanabiliriz, çalışmaya devam edeceğiz.

En Son Haberler Tümü

Eski Fenerbahçeli soyguna uğradı

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe

UEFA Ülke puanı sıralaması son durum

Anlaşma sağlandı

Resmi açıklama geldi

Tur kapısı aralandı

Beşiktaş

Galatasaray

Fenerbahçe

Galatasaray

Wendel krizi!

1 milyar Euro'yu aştı...

Kramponlarını astı

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.