Yükleniyor...

JUVENTUS

Taraftarların tercihi De Ligt

25 Mart 2021 Prş 14:40 10187

Son 9 sezondur Serie A'yı domine eden Juventus bu sezon şampiyonluk hayallerini zora soktu. Siyah-beyazlılar aldığı sonuçlarla ve oynadığı futbolla iyi görüntü sergilemezken, eleştirilerin de hedef noktası haline geldi.

 

Şampiyonlar Ligi Son 16 turunda Porto'ya elenen 'Old Lady', Serie A'da da lider Inter'in 10 puan gerisine düştü. Avrupa kupalarında ve ligde aradığını bulamayan İtalyan devi, sezonun ilk kupasını kazanabilmek için 19 Mayıs Çarşamba günü Atalanta ile karşılaşacak.

 

Kaptan De Ligt

 

Juvenews sitesinde yer alan habere göre Juventus takımının istenilen performansı sergilememesi taraftarın isyan etmesine neden oldu. Saha içinde lider eksikliği olduğunu düşünen taraftarlar, Hollandalı stoper Matthijs de Ligt'i kaptan olarak görmek istediklerini belirtti.

 

İtalyan futbolseverler, Twitter'dan #DeLigtCapitano (Kaptan De Ligt) etiketiyle Turin ekibine mesaj gönderdi. Taraftarlar, "Bu etiket neden daha önce başlamadı?", "De Ligt kaptan, şimdi ve sonsuza kadar" yazarak düşüncelerini payaştı.

 

Dünyanın en pahalı transferleri arasında

 

2018-19'da Ajax'ta gösterdiği performansla dikkatleri çeken Matthijs De Ligt, sezon sonu Juventus'un yolunu tuttu. İtalyan ekibi, Ajax'a bonservis bedeli olarak 85,5 milyon Euro ödedi. Böylelikle De Ligt  transferi futbol tarihinde en pahalı stoperleri arasına girdi.

 

21 yaşındaki oyuncu, 2. sezonunu geçirdiği İtalyan devinde 63 maçta forma giydi ve 4 gol kayetti.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.