Yükleniyor...

KADRODA YER ALMADI

Mesut Özil'e bir şok daha

20 Ekim 2020 Sal 17:55 9725

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de haftadalık 350 bin Pound kazanan Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, takımın Premier Lig kadrosundan da çıkarıldı. Daha önce Avrupa Ligi kadrosuna alınmayan 32 yaşındaki oyuncu en azından Ocak ayına kadar lig maçlarında da forma giyemeyecek.

 

Kulüplere yeni yılda kadrolarını revize etme hakkı tanınıyor. Ancak son kararla birlikte Mesut Özil'in kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Mesut Özil'e transfer döneminde Suudi Arabistan'dan yüklü bir transfer teklifi gelmiş; ancak Mesut Özil formayı yeniden giyeceği umuduyla teklifi reddetmişti.

 

REKOR TRANSFERKEN GÖZDEN DÜŞTÜ

 

Almanya ile 2014 Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Mesut Özil, 2013'te 50 milyon Euro'ya Arsenal'e imza atmıştı. Türk asıllı Alman futbolcu, Arsenal tarihinin bonservisine en çok para ödediği futbolcu unvanını ele geçirmişti. Mesut ayrıca bonservisine en çok para ödenen Alman futbolcu (Bir önceki rekor 37 milyon Euro ile Borussia Dortmund'dan Bayern Münih'e 37 milyon Euro'ya giden Mario Götze'ye aitti) olmuştu.

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.