Yükleniyor...

KALECİ VE GOLCÜLER YOK

Spordb.com ile önizleme

12 Kasım 2019 Sal 09:40 10128

6.912 kişi kapasiteli Pirelli Stadium Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Leigh Doughty yönetecek.

 

Üst tura yükselmek için 1 puanın yeterli olacağı Burton'da Mansfield maçı öncesi as kaleci O'Hara ve toplamda 10 golü bulunan forvetler Boyce ile Broadhead milli takımda oldukları için bu maçta forma giyemeyecekler.
 
 

 

  • İki Takım Arasında Oynanan Son 6 Resmi Maçta:5 maçı Burton Albion kazanırken, 1 maç berabere bitti.Mansfield Town bu maçlarda galibiyet elde edemedi.Burton Albion 8 gol atarken, Mansfield Town 2 golle karşılık verdi.4 maç 2,5 gol altında, 2 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.2 maçta karşılıklı gol olurken, 4 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.0-1 ve 2-3 gol aralığında biten 3'er maç bulunuyor.Burton Albion 5 maçta ilk golü atan taraf olurken, 1 maçta taraflar gol bulamadı.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*İki takım arasında oynanan son 2 maçın tamamında Burton Albion ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.
 
 
*İki takım arasında oynanan son 5 maçta Burton Albion 4 galibiyet elde etti.İki takım arasında, ev sahibi takımın sahasında oynanan son 3 maçı Burton Albion kazandı.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.