Yükleniyor...

KARİYERİNE NOKTA KOYDU

Andrew Bogut'tan parkelere veda

01 Aralık 2020 Sal 19:16 9632

Avustralyalı pivot Andrew Bogut, büyük bölümü NBA'de geçen aktif kariyerini noktaladı.

 

36 yaşındaki Bogut, kendisine ait "Rogue Bogues" isimli podcast yayınında, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nın ardından emekli olmayı planladığını ancak pandemi nedeniyle 2021'e ertelenen organizasyonu beklemeye, fiziksel ve zihinsel açıdan hazır olmadığını belirtti.

 

2005 NBA Draftı'nda Milwaukee Bucks'ın ilk sıradan seçtiği Bogut, 14 sezonluk kariyerinde Bucks'ın yanı sıra Golden State Warriors, Dallas Mavericks, Cleveland Cavaliers ve Los Angeles Lakers'ta oynadı.

 

Warriors formasıyla 2015'te şampiyonluk yaşayan Bogut, NBA'de 9,6 sayı ve 8,7 ribaunt ortalamaları yakaladı.

 

Son 2 sezondur ülkesinin Sidney Kings takımında forma giyen Bogut'ı, sırtındaki ve ayak bileğindeki sakatlıklar zorluyordu.

En Son Haberler Tümü

25 haftada 113 gol

Monumental’de Boca sesleri

Rıza Kayaalp tarih yazdı

Galatasaray’ın gayrimenkul devrimi

Bursaspor tarih yazdı

Mavi-beyazlı fırtına

Trabzonspor evinde şoka uğradı

Berlin’de tarihi gece

Wembanyama tarih yazdı

Karagümrük son sıraya demirledi

"26. kupa yolundayız"

Borç 27 milyar lirayı aştı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplandı

EuroLeague'de normal sezon bitti

EuroLeague Women'da dev final

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.