Yükleniyor...

KARTAL FARKI AÇIYOR

Beşiktaş, Erzurum'da kritik virajı döndü

11 Nisan 2021 Paz 21:00 9637

BB Erzurumspor, Beşiktaş maçına konuk ekip etkili başladı. Aradığı golü de 10. dakikada buldu. Kanada yapımı organizasyonda Atiba getirdi, Larin klas bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Ev sahibi ekip, 6 dakika sonra skoru eşitledi. Emrah Başsan'ın korner vuruşunda ön direkte Leo Schwechlen, kafayı vurdu ve topu ağlarla buluşturdu:1-1.

 

İkinci goller kalecilerin hatasından geldi. 26'da Oğuzhan'ın ceza sahası içi sağ çaprazdan vuruşunda kaleci Szumski'nin hatasında top 2. kez BB Erzurumspor ağlarıyla buluştu.

 

40. dakikada bu kez hatayı yapan Beşiktaş file bekçisi Ersin Destanoğlu oldu. Emrah Başsan, ceza sahası dışından şutunu çekti. Ersin'in büyük hatasında, Beşiktaşlı kalecinin göğsüne çarpan topu kontrol edemedi ve üzerinden aşan meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 

 

İlk yarı 2-2 sona ererken; 2. yarıda BB Erzurumspor daha atak göründü. Buna karşın gole ulaşan Beşiktaş oldu. 66. dakikada Rachid Ghezzal, müthiş bir gol atarak takımını 3-2 öne geçirdi.

 

73 dakikada ise Cenk Tosun, sakatlanarak sedyeyle kenara alınırken; maçta son sözü 86'da GökhanTöre söyledi. 29 yaşındaki oyuncu, ceza sahası sol ön çizgisi yakınından aldığı topu çalımlarla ceza sahasına taşıdı. Çaprazdan meşin yuvarlağı uzak direğe gönderdi ve maçın skorunu ilan etti:2-4.

 

Siyah Beyazlılar, bu galibiyetin ardından puanını 70 yaptı ve en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7'ye çıkardı. Son 5 haftada 3. kez sahadan yenik ayrılan BB Erzurumspor ise 28 puanda kaldı. 

 

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.