Yükleniyor...

KASIMPAŞA - ALANYASPOR

Hangi kanalda, saat kaçta?

23 Ocak 2019 Çrş 18:00 9270

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında KasımpaşaAytemiz Alanyaspor’u konuk edecek. İki takım arasında oynanan ilk mücadele 0-0 tamamlanmıştı. Süper Lig'de ise yine İstanbul'da oynanan maçı Alanyaspor deplasmanda kazanmıştı.

 

Kasımpaşa - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

 

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda yapılacak karşılaşma, saat 18.00’de başlayacak. Aspor'dan canlı yayınlanacak maçın canlı skor takibi ve detaylar spordb.com'da...

 

Alanya’da oynanan turun ilk maçında takımlar gol atmayı başaramadı. Rövanştan galip ayrılan taraf, çeyrek finale yükselecek. Karşılaşmanın gollü beraberlikle tamamlanması halinde Aytemiz Alanyaspor adını çeyrek finale yazdıracak. Maçın 90 dakikalık bölümünde gol sesi çıkmaması halinde ise uzatma bölümlerine geçilecek. Bu bölümde de gol atılamaması durumunda turu geçecek ekibi penaltı atışları belirleyecek.

 

İlk maçın bitiminde rakibine tükürdüğü gerçekçesiyle kırmızı kart gören ve Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 4 maç ceza verilen Kasımpaşa’nın Senegalli oyuncusu Mbaye Diagne, rövanşta forma giyemeyecek.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.