Yükleniyor...

KOÇ'TAN ANLAMLI ZİYARET

Hastaneye gitti

12 Ocak 2019 Cts 13:37 9385

BB Erzurumspor maçında tribünden düşerek ağır yaralanan Fenerbahçe taraftarı Soner Ergen bugün taburcu edilirken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da yalnız bırakmadı. Hastane çıkışında soruları yanıtlayan Koç, transferle ilgili de açıklama yaptı

 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, BB Erzurumspor maçında tribünden düşerek ağır yaralanan ve bugün taburcu edilen taraftar Soner Ergen’i ziyaret etti.

 

Ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Koç, “Erzurumspor maçından önce Soner Ergen feci bir kaza geçirdi. Maçtan sonra hastaneye geldiğimizde durum vahimdi. Pek umutlu değildik. 26 gün geçtikten sonra Soner’i sağlıklı bir şekilde taburcu edeceğiz. Onun azmini tebrik etmek gerek.”ifadelerini kullandı.

 

Soner Ergen’in iyileşmesini mucize olarak değerlendiren Koç, “Bizim en büyük şansımız, stadımızın yakınında böyle bir hastanenin olmasıydı. Bu bir mucize. Açıkçası Soner’in buradan yürüyerek çıkmasını beklemiyorduk. Çok şanslıyız” dedi.

 

Öte yandan “Taraftara bir müjde daha vermek ister misiniz? Herkes transferden gelecek iyi haberleri bekliyor” sorusunu cevaplayan Ali Koç, “Her şeyin yeri ve zamanı var. Salı akşamı ‘Camiaya Sesleniş’ programında bunlara yanıt vereceğiz” şeklinde konuştu.

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.