Yükleniyor...

KOŞARAK GELDİ VE...

İngiltere’den bir kalecinin rezil olduğu an!

17 Kasım 2019 Paz 15:47 9357

İngiltere amatör lig takımlarından Nuneaton, sahasında Stratford’u konuk etti. İlk yarının sonralarına doğru Nuneaton’un kazandığı penaltı sonrası kaleci Tony Breeden, penaltıyı atmak isteyince tribünleri kahkahaya boğan bir olay yaşandı.

 

Kazanılan penaltı sonrası, arkadaşlarının şaşkın bakışları arasında, “Ben atacağım” diyerek sorumluluk alan Tony Breeden yaşanacaklardan habersiz topu penaltı noktasına koydu. Oldukça gerildikten sonra koşa koşa gelerek topa vuran Tony Breeden, kaleyi tutturamadı. Gereğinden fazla bir şekilde havalanan top, auta gitti. Ancak Tony Breeden’ın çilesi henüz bitmemişti. Havalanan top, stadyumdaki ışıklara çarptı. Kırılan ışığın parçaları tribüne akarken, olayı izleyen taraftarlar, kahkahalara boğuldu.

 

Daha sonra bir penaltı daha kazanan Nuneaton, bu kez kalecisi yerine orta saha oyuncusu Callum Powell’a atışı kullandırdı ve top ağlarla buluştu. Nuneaton maçı 2-0 kazanırken, en çok kalecinin yaptığı vuruş akılda kaldı.

 

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.