Yükleniyor...

KOTA KONULDU

Beşiktaş'ta, yeni sözleşmeler için üst limit 1 milyon euro

01 Nisan 2020 Çrş 22:20 9395

Beşiktaş yönetimi, sözleşmeleri uzatılacak oyunculara verilecek miktarı belirledi. Gökhan ve Caner'e yeni sözleşme sunacak olan siyah-beyazlılar, iki isme de 1 milyon euro teklif edecek.

 

Koronavirüs salgını sonrası dünya futbolunda ciddi bir küçülme yaşanacağı öngörülürken, Beşiktaş da kolları sıvadı… Siyah-beyazlı yöneticiler, kulüplerin en büyük yükü olan oyuncu maaşları ile ilgili çok önemli bir karar aldı. Bundan sonra yapılacak sözleşmelerde yılık tavan ücretin 1 milyon euro olması kararlaştırıldı.

 

BEŞİKTAŞ, OYUNCULARDAN FEDAKARLIK YAPMASINI İSTEYECEK

 

Takvim'in haberine göre Beşiktaş yönetimi, bu sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve mevcut maaşları 1 milyon 750 bin euro olan Gökhan Gönül ile Caner'e de tavan fiyat olan 1 milyon eurodan teklif yapacak. Hiçbir şekilde bu rakamın üzerine çıkılmayacak.

 

Artık daha düşük maliyetli transferler yapacak olan Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi devam eden oyunculardan da fedakarlık isteyecek. Yüksek maaş alan ve indirime yanaşmayan oyunculara yollar ayrılacak.

 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.