Yükleniyor...

KÖTÜ HABER GELDİ

Beşiktaş'ta Cenk Tosun sezonu kapattı

11 Nisan 2021 Paz 21:47 9338

Süper Lig'in 34. haftasında Erzurumspor'a konuk olan Beşiktaş'ta Cenk Tosun, ağır bir sakatlık yaşadı. Hava topu mücadelesinde yerde kalan ve acılar içerisinde dizini tutan tecrübeli forvet, sedyeyle kenara aındı. Sağlık ekibi, Cenk'e hemen müdahale ederken yıldız oyuncunun diz kapağının çıktığı öğrenildi.

 

Beşiktaş’a ara transfer döneminde Everton’dan kiralık olarak dönen ve Siyah-Beyazlılar’daki ikinci macerasına istediği gibi başlayamayan Cenk, takımla İstanbul'a dönüp havaalanından direkt olarak hastaneye götürülecek. Cenk'in dizine özel alçı yapıldı ve bandaj ile sabitlendi.

 

Sezonu kapattı

 

Çıktığı ilk lig maçında sonradan oyuna girip Gençlerbirliği’ne 2 gol atmıştı. Sonrasında sakatlık yaşayan ve Milli Takım kampından da koronavirüs pozitif dönen tecrübeli futbolcunun şanssızlığı devam ediyor. Erzurumspor maçında talihsiz bir sakatlık geçiren Cenk'in sezonun geri kalanında forma giyemeyeceği öğrenildi.

 

Milli futbolcu, Everton'da oynarken de sol dizinden sakatlık yaşamış ve 1 yıl boyunca tedavi görmüştü.

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.