Yükleniyor...

LEMİNA DÖNDÜ

Falcao yine yok

20 Ekim 2019 Paz 09:00 9301

Galatasaray’ın dün sabah yapılan antrenmanında Lemina takımla birlikte çalışmalara başladı. Falcao ise yine fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı. Kolombiyalı golcünün, Real Madrid maçında oynaması zor.

 

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında evinde İspanyol ekibi Real Madrid ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

 

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmanda, Sivasspor karşılaşmasında tam süre alan futbolcular günü yenilenme çalışmasıyla tamamladı. Diğer futbolcular ise ısınma hareketlerinin ardından dar alan pas çalışması yaptı.

 

Antrenmanın ana bölümünde oyunsal formda dayanıklılığa yönelik çift kale oyun oynandı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

 

Sağlık ekibi yoğun çalışıyor

 

Lemina, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Falcao ise fizyoterapistler eşliğinde sahada takımdan ayrı özel bir çalışma gerçekleştirdi. Kolombiyalı golcünün, Madrid sınavının kadrosunda de yer bulması zor görünüyor.

 

Cim Bom’da Real Madrid provaları bugün saat 11.00’de gerçekleşecek antrenmanla devam edecek.

 

 

 

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.