Yükleniyor...

LİG OYNANSA HEPİMİZ KAPABİLİRDİK

Saracchi açıklamalarda bulundu

26 Mart 2020 Prş 09:34 9299

Galatasaray'ın 21 yaşındaki Uruguaylı oyuncusu Marcelo Saracchi, "Şanslıyız ki lig, sonunda durduruldu. 2 hafta içinde hepimiz virüsü kapmış olabilirdik" açıklamasında bulundu.

 

Galatasaray'ın Uruguaylı sol beki Marcelo Saracchi, corona virüs salgınıyla ve yaşadıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Saracchi, "Cumartesi günü ateşim çıkmaya başladı, başım yanıyordu, bacaklarım ağrıyordu. Karantinadaydım ve tüm kötü haberleri de görüyordum. Dün testimin negatif çıktığını haberi geldi ve ruhum tekrar bedenime döndü. Şanslıyız ki lig sonunda durduruldu. 2 hafta içinde hepimiz virüsü kapmış olabilirdik" dedi.

 

"URUGUAY'DA İNSANLAR İŞİN CİDDİYETİNİN FARKINA VARAMADI"

 

Genç oyuncu, "Leipzig'de oynamıyordum ve oynamayan bir oyuncu milli takımda da olamaz, bunu anladım. Eşimle de konuştum ve karar verdim, Almanya'dan hemen ayrıldım.Uruguay'da insanların meydanlara gittiğini görüyorum, Paysandu'da henüz vaka yok ve insanlar geziyor. Sanırım insanlar henüz işin ciddiyetinin farkına varamadı" diye konuştu.

En Son Haberler Tümü

Zaniolo için flaş transfer iddiası

Affedildi

Milli takım kampını terk etti

Transferde karar verildi

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.