Yükleniyor...

Ligler ne zaman başlayacak?

Süper Lig iptal mi edildi, ne zaman başlayacak?

09 Şubat 2023 Prş 19:49 9191

Süper Lig maçları, Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketlerinin ardından ertelenmişti. Milli yas edilmesinin ardından bu hafta oynanacak tüm Süper Lig ve spor müsabakaları iptal edildi. Peki, Süper Lig maçları ne zaman oynanacak? İşte TFF tarafından belirlenen tarih.

 

Süper Lig maçları ne zaman oynanacak?

 

Türkiye Futbol Federasyonu, Kahramanmaraş'ta yaşanan 7,7 şiddetindeki depremin ardından ligleri 1 hafta ertelemişti. TFF ve Kulüpler Birliği, kararı tartışmak için yeniden bir araya geldi. TFF Başkanı Büyükekşi, maçların 3-4 Mart'ta oynanacağını açıkladı."

 

Tarih belli oldu

 

TFF Başkanı Büyükekşi, "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Bu hafta oynanacak maçlarımızı önümüzdeki haftaya ertelemiştik. Acımız çok büyük. Onun için bugün itibarıyla maçlarımızı 3-4 Mart tarihinden itibaren başlatma kararı aldık" açıklamasında bulundu.

 

17 takımla oynanacak

 

"Depremde ağır kayıplar veren Hatayspor ve Gaziantep FK'nın durumu sebebiyle ligin 17 takımla oynanabileceğini ifade eden Büyükekşi, "Hatayspor kulübü bugün yazı gönderdi. Bu sezon maçlarını oynamayacağını bize bildirdi. Gaziantep FK da ligden çekilmek isterse bu iki kulübümüzün hakları baki kalmak kaydıyla 17 takımla yola devam etmeyi planlıyoruz" dedi.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.