Yükleniyor...

MAÇA DAMGA VURDU

Teklif Twitter'dan geldi

07 Temmuz 2020 Sal 08:18 9312

Kayserispor Kalecisi Silviu Lung, Beşiktaş maçında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Sarı kırmızılı takımın Rumen file bekçisi sakatlığına rağmen yaptığı kurtarışlarla maçın yıldızı oldu. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da Lung'un kurtarışlarına kayıtsız kalmadı ve sosyal medya hesabından gündem olan bir paylaşım yaptı.

 

Kayserispor-Beşiktaş maçına ev sahibi takımın Rumen kalecisi Silviu Lung'un kurtarışları damga vurdu. Takımını ayakta tutan kurtarışlara imza atan tecrübeli kaleciyi maç içerisinde kutlayan ilk isim ise Beşiktaş'ın yıldızı Burak Yılmaz oldu.

 

Sakatlığına rağmen gollük pozisyonlarda kalesine duvar ören Lung, Burak Yılmaz'ın kafa vuruşunda gole izin vermeyerek haftanın en kritik kurtarışlarından birine imza attı.

 

Silviu Lung, Beşiktaş maçında yaptığı kurtarışlarla toplam 105 kurtarışa ulaştı ve Süper Lig'in en çok kurtarış yapan kalecisi oldu.

 

Belediye Başkanı Twitter'dan teklif yaptı

 

Yaptığı üst üste kurtarışlardan sonra Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Beşiktaş maçında sakatlığına rağmen muhteşem kurtarışlara imza atan Silviu Lung’a Twitter hesabından teklifte bulundu.

 

"Sevgili Silviu. 3 yıldır Kayseri’de yaşıyorsun. Türkçe’yi de güzel konuşmaya başladın. Pastırma ve mantıyı da çok seviyorsun. İlk 45 dakikadaki performansınla da yeniden gönlümüzü fethettin. Gel Fahri Kayserili Hemşehrimiz ol"

 

Kayserispor'un 31 yaşındaki kalecisi Silviu Lung'un sarı kırmızılılarla olan sözleşmesi kalan 4 maçın ardından sona erecek.

 

En Son Haberler Tümü

Zaniolo için flaş transfer iddiası

Affedildi

Milli takım kampını terk etti

Transferde karar verildi

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.