Yükleniyor...

MALATYASPOR'UN MUHTEMEL RAKİBİ BELLİ OLDU

Memnun edici kura

19 Haziran 2019 Çrş 16:48 10323

Evkur Yeni Malatyaspor'un Avrupa Arena'sındaki muhtemel iki rakibi belli oldu. Sarı siyahlılar UEFA Avrupa Ligi'ne 2. Ön Eleme Turundan başlayacak.

 

Evkur Yeni Malatyaspor; Olimpija Ljubljana - Rigas eşleşmesinden gelecek takımla karşılaşacak.

 

Malatyaspor'un yer alacağı 2. Ön Eleme Turunda ilk maç 25 Temmuz'da Malatya'da, rövanş ise 1 Ağustos'ta oynanacak. Sarı siyahlıların UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalabilmesi için toplam 4 tur geçmesi gerekiyor. 

 

MALATYASPOR KURADAN MEMNUN

 

Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunu geçebileceklerini söyledi.

 

Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile Letonya ekibi Rigas arasındaki eşleşmesinin galibiyle karşılaşacaklarını belirtti.

 

Kuranın hayırlı olmasını dileyen Gündüz, "Turu geçebileceğiz takımlar. İnşallah bu yıl gruplara kalırsak büyük başarı elde etmiş oluruz. Üç eleme oynayacağız kolay değil. Amacımız gidebileceğimiz yere kadar gidip ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek." değerlendirmesinde bulundu.

 

Gündüz, transfer komitesinin çalışmalarını sürdürdüğünü ve görüştükleri oyuncuların olduğunu sözlerine ekledi.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.