Yükleniyor...

MEHMET DEMİRKOL'DAN ARDA TURAN DEĞERLENDİRMESİ

Transfer edilirse Beşiktaş taraftarı sorun çıkarabilir

15 Ocak 2019 Sal 12:57 9501

Başakşehir forması giyen Arda Turan için ortaya atılan Beşiktaş iddialarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Mehmet Demirkol, "Burak Yılmaz'ın üzerine Arda da transfer edilirse Beşiktaş taraftarı sorun çıkarabilir" yorumunda bulundu.

 

Futbol yorumcusu Mehmert Demirkol, Ardan Turan'ın Beşiktaş'a transfer olma ihtimalini değerlendirdi. Demirkol'un transfer iddiasıyla ilgili Bein Sports'ta yaptığı yorumlar şöyle;

 

"Taraftar, ‘Ne yapıyorsunuz siz kardeşim?’ der"

 

  • "Başakşehir açısından Arda’nın futbol oynaması için bundan daha doğru ortam olamaz. Beşiktaş açısından ise Beşiktaş taraftarı için Arda tek başına transfer olsaydı çok büyük bir problem olmazdı. Ama Burak’ın üstüne Arda olursa büyük problem çıkar. Arda ile ilgili Burak gibi temel bir sorun olmamasına rağmen bu olur. Ama bunu Burak üstü Arda yapar. Başka bir durum olur. Taraftar, ‘Ne yapıyorsunuz siz kardeşim?’ durumuna gelir. Zaten hafif bir kabardılar. O etkiyi artırır. ‘Sadece Burak gelmiyor, Arda’yı da getiriyorlar’ olur. Ama Arda, dünyada olabilecek en iyi yerde."

 

"Gidip Beşiktaş’ta oynayayım’ diye bir şey olur mu?"

 

  • "Arda, kendi oyununu oynarsa onu kim kesecek? Arda’yı oynatmak istemezsin ama oynatmak zorunda kalırsın. Çünkü yetenek öyle bir yetenek. Uzun süredir göremiyoruz ama eğer oynayacaksa Arda’nın o seviyedeki birçok oyuncuda olduğu gibi vasat olma hakkı yok. Arda, yüzde 100’üyle oynayacak ve mükemmel oynayacak. ‘Başakşehir’de oynayamıyorum, gidip Beşiktaş’ta oynayayım’ diye bir şey olur mu? Bu da çok acayip. Beşiktaş bu. Arda’nın Başakşehir’de tek doğru yerde olduğunu söyleyebilirim."

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.