Yükleniyor...

''Menajerime ilettim''

Vedat Muriqi futbolu bırakmak istediği takımı açıkladı

22 Nisan 2023 Cts 13:03 9377

La Liga'da Real Mallorca formasıyla attığı gollerle adından söz ettiren Vedat Muriqi, kariyer planlaması hakkında konuştu. Bu sezon İspanyol ekibiyle çıktığı 28 maçta 13 kez fileleri havalandıran ve 3 de asist kaydeden Kosovalı oyuncu, futbolu Mallorca'da bırakmak istediğini söyledi.

 

Tekliflere kapıları kapattı

 

İspanyol basınına konuşan 28 yaşındaki golcü, "Hedefim Mallorca için oynamak ve bu kulüpte bir şeyler kazanabilmek. Geldiğimde birçok şüphem vardı, çünkü son imzam benim için iyi gitmemişti. İlk günden beri burada kendimi evimde gibi hissettim. Sözleşmemde 1,5 yılım daha var ve menajerime teklif vermesini istemediğimi söyledim çünkü kalmak istiyorum. Burada çok mutluyum. Kariyerimi burada bitirmek ve bir şeyler kazanmak istiyorum. Evinizde hissettiğiniz bir takımla bir şeyler kazanabilmek çok değerli" ifadelerini kullandı.

 

Türkiye'de Giresunspor, Gençlerbirliği, Rizespor ve Fenerbahçe formaları giyen Vedat Muriqi, sarı-lacivertli takımdan 20 milyon euro bonservis bedeliyle Lazio'ya transfer olmuştu. İtalya'da beklentileri karşılayamayan Muriqi, oradan da Real Mallorca'ya imza atmıştı.

 

*Vedat Muriqi'nin güncel piyasa değeri 15 milyon euro

 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.