Yükleniyor...

MESSİ'NİN ŞARTI VAR

"Neymar'ı Barcelona'ya getirirseniz, yeni sözleşme imzalarım"

20 Temmuz 2019 Cts 13:33 9402

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain forması giyen Brezilyalı yıldız oyuncu Neymar'ın takımla olan ilişkisi gitgide yıpranırken, Brezilyalı oyuncunun Paris'te bir geleceği olup olmayacağı ise kesin değil.

 

Takımdan ayrılmak istediğini belirten Neymar için Paris Saint-Germain ise fiyat konusunda katı tutumundan vazgeçmiyor. 27 yaşındaki futbolcu için ise en çok eski takımı Barcelona'nın adı geçiyor.

 

"Messi, Neymar'ı istiyor"

 

İspanyol futbol yazarlarından Graham Hunter, TransferTalk isimli bir podcast yayınında Messi'nin Neymar transferindeki tutumundan bahsederken, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Hunter, "Messi, Barcelona'nın merkez oyuncusu. Messi hapşırsa, Barcelona hasta olur. Messi, Suarez ve Neymar -üçü farklı karakterlere sahip de olsa- Barcelona'da çok iyi anlaşmışlardı. Messi, Neymar'ı kendisine teknik açıdan çok iyi bir partner olarak görüyor. Messi ayrıca, 'Eğer benim yeni bir sözleşme imzalamamı istiyorsanız, Neymar'ı takıma getirin' de diyor." ifadelerini kullandı.

 

(ajansspor)

 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.