Yükleniyor...

MLS EKİPLERİNDEN TALİP VAR

Mesut Özil Amerika yolcusu

07 Ağustos 2019 Çrş 12:29 9355

Arsenal'da forma giyen Mesut Özil hakkında transfer dedikoduları sona ermiyor. MLS ekibi DC United yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için teklifte bulunacak.

 

Geçtiğimiz günlerde takım arkadaşı Kolosinac ile bıçaklı saldırıya uğrayan Mesut Özil, Arsenal'dan ayrılabilir. Daha önce takımda kalacağı açıklanan 30 yaşındaki futbolcu hakkında ABD basınından ilginç bir iddia ortaya atıldı.

 

The Washington Post'un haberine göre Rooney'nin de formasını giydiği MLS ekibi DC United, Mesut Özil ile görüşme halinde. Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe'nin eski hocası Phillip Cocu'nun çalıştırdığı Derby County kulübü, dün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Rooney'nin Ocak 2020 itibarı ile futbolcu-antrenör olarak göreve başlayacağını duyurmuştu.

 

Washington kulübünün Mesut Özil hamlesiyle Wayne Rooney'den doğacak boşluğu doldurmak istediği öne sürüldü.

 

  • Arsenal ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mesut Özil, haftalık 350 bin sterlinlik maaşıyla Premier Lig'in Alexis Sanchez ile birlikte en çok kazanan futbolcusu.
 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.