Yükleniyor...

NEDEN OYNATILMIYOR?

Önder Özen'den Trabzonspor'a Manoel Messias eleştirisi

06 Temmuz 2020 Pzt 09:50 9521

Futbol yorumcusu Önder Özen, Trabzonspor'un Galatasaray ile oynayacağı maç öncesinde takımda forma şansı bulamayan Brezilyalı futbolcu Manoel Messias hakkında konuştu. Özen, savunma hattında bu kadar değişiklik yapan bordo mavili ekibin Brezilyalı futbolcuyu oynatmamasını eleştirdi ve oyuncuyla ilgili önemli detayları paylaştı.

 

Trabzonspor'a büyük umutlarla transfer edilen Brezilyalı defans oyuncusu Manoel Messias, teknik direktör Hüseyin Çimşir tarafından tercih edilmiyor. Konuyla ilgili konuşan futbol yorumcusu Önder Özen, Messias'ın oynatılmamasını eleştirdi ve Brezilyalı futbolcunun Süper Lig'de fark yaratabileceğini söyledi.

 

İşte Önder Özen'in Trabzonsporlu Manoel Messias hakkında söyledikleri;

 

"Manoel Messias'ı aldı Trabzonspor. Muhteşem bir oyuncuydu. Türkiye Ligi'nde ciddi fark yaratacak bir isimdi. Şans verilmiyor. İdmanları takip edemiyoruz ama Trabzonspor bu oyuncuyu kullanmalıydı. Biz her çalıştığımızda yerde kendisini izledik ve istedik. Ancak çok iyi bir oyuncu olduğu için alamadık."

 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.