Yükleniyor...

O ARTIK SERBEST

Kevin Durant opsiyonunu kullanmadı

26 Haziran 2019 Çrş 21:50 9336

NBA’de gündeme damga vuran haberi ESPN’in ünlü NBA muhabiri Adrian Wojnarowski ortaya çıkardı. Golden State Warriors’ın yıldızı Kevin Durant, kontratında yer alan 31.5 milyon Dolar değerindeki opsiyonunu kullanmadı ve resmen serbest oyuncu konumuna geldi.

 

Aşil tendonundan sakatlanan ve final serisini kaçırdıktan sonra New York’ta ameliyat geçiren 30 yaşındaki Durant için New York Knicks, Brooklyn Nets ve Los Angeles Clippers’ın devreye girmeyi düşüneceği haberde iddia olarak yer aldı.

 

İsterse yıllık 44.2 milyon Dolar…

 

NBA’de iki şampiyonluğu bulunan (2017 ve 2018) ve iki kez de Finaller’in MVP’si seçilen (2017, 2018) yıldız oyuncu farklı bir kulüple dört yıllık 164 milyon Dolar (yıllık 41 milyon Dolar) değerinde bir kontrat imzalayabilir. Teklif önceliğine sahip olan Golden State Warriors ise Durant’e 5 yıllık 221 milyon Dolar (yıllık 44.2 milyon Dolar) teklif edebilir.

 

Sakatlıktan döndükten sonra final serisinin 5. maçında aşil tendonundan sakatlanan Durant’in tamamen iyileşmesi için 2019-2020 sezonunu kaçırması bekleniyor. Buna rağmen Durant’in peşlindeki takımların oyuncuya maksimum kontrat önermesi bekleniyor.

 

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.