Yükleniyor...

Osayi Samuel bedelsiz gidebilir!

Fenerbahçeli yöneticileri kızdıran hareket

07 Ekim 2024 Pzt 14:19 9445

Fenerbahçe'ye QPR takımından 500 bin euro karşılığında transfer olan Osayi Samuel, sağ açık olarak geldiği takımda kendisine sağ bekte şans buldu.

 

Yeni görev yerinde oldukça beğenilen Nijeryalı futbolcu, bu sezon biraz düşüş yaşasa da İngilizlerin hedefinde.

 

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 26 yaşındaki oyuncuyla sarı-lacivertlilerin görüşmeleri dondurduğu öğrenildi.

 

İlk etapta Fenerbahçe ile sözleşme uzatma konusunda anlaşan Osayi ve menajeri, İngiltere'den ve Fransa'dan teklif gelmesinin ardından geri adım attı.

 

Bu hamle sonrasında Ali Koç ve kurmayları tepki gösterirken, kontrat uzatma görüşmelerinin de tıkandığı belirtildi.

 

6 MAÇTA 1 ASİST

 

Öte yandan Osayi'yi Norwich City ve Lens'in istediği biliniyor. Başarılı oyuncu, bu teklifi kabul ederse sezon sonunda bedelsiz olarak Fenerbahçe'den ayrılacak.

 

8 milyon euro piyasa değeri bulunan sağ bek, bu sezon 6 maçta 1 asistle takımına katkı sağladı.

En Son Haberler Tümü

Karagümrük son sıraya demirledi

"26. kupa yolundayız"

Borç 27 milyar lirayı aştı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplandı

EuroLeague'de normal sezon bitti

EuroLeague Women'da dev final

Avcı'dan şampiyonluk yorumu

Galatasaray’da seçim takvimi belli oldu

NBA’de bahis skandalı

NBA’de 65 maç kuralı esnedi

Trabzonspor

NBA yayın haklarında tarihi rekor

Real Madrid yarı finale veda etti

Şampiyonlar Ligi

Hugo Ekitike sakatlandı!

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.