Yükleniyor...

Osayi Samuel bedelsiz gidebilir!

Fenerbahçeli yöneticileri kızdıran hareket

07 Ekim 2024 Pzt 14:19 9440

Fenerbahçe'ye QPR takımından 500 bin euro karşılığında transfer olan Osayi Samuel, sağ açık olarak geldiği takımda kendisine sağ bekte şans buldu.

 

Yeni görev yerinde oldukça beğenilen Nijeryalı futbolcu, bu sezon biraz düşüş yaşasa da İngilizlerin hedefinde.

 

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 26 yaşındaki oyuncuyla sarı-lacivertlilerin görüşmeleri dondurduğu öğrenildi.

 

İlk etapta Fenerbahçe ile sözleşme uzatma konusunda anlaşan Osayi ve menajeri, İngiltere'den ve Fransa'dan teklif gelmesinin ardından geri adım attı.

 

Bu hamle sonrasında Ali Koç ve kurmayları tepki gösterirken, kontrat uzatma görüşmelerinin de tıkandığı belirtildi.

 

6 MAÇTA 1 ASİST

 

Öte yandan Osayi'yi Norwich City ve Lens'in istediği biliniyor. Başarılı oyuncu, bu teklifi kabul ederse sezon sonunda bedelsiz olarak Fenerbahçe'den ayrılacak.

 

8 milyon euro piyasa değeri bulunan sağ bek, bu sezon 6 maçta 1 asistle takımına katkı sağladı.

En Son Haberler Tümü

24 yıllık hasret sona erdi

Fenerbahçe Beko'ya kötü haber

Opus Arena'da şok anlar

Premier Lig'de De Zerbi dönemi başlıyor

Kosova'da 2 gözaltı

Talisca fırtınası esiyor

Beşiktaş'ta derbi hazırlıkları sürüyor

Okan Buruk'un jokeri Gabriel Sara

Trabzonspor'da Galatasaray alarmı

Kupada son perde açılıyor

"Tarzım cesur, hızlı ve zeki"

NBA'de devlerin savaşında zafer uzatmada Thunder'ın

Bilet alırsak servet kazanacağız!

Verstappen’den çarpıcı çıkış

Afrika Uluslar Kupası'nda büyük format değişikliği

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.