Yükleniyor...

OZAN KABAK'IN HALEFİ BELLİ OLDU

Galatasaray'dan işaret bekliyor

22 Ocak 2019 Sal 09:09 9331

Manchester City'nin istemediği Elaquim Mangala, Galatasaray'dan işaret bekliyor.

 

Fatih Terim'in transferini talep ettiği Eliaquim Mangala için Galatasaray bir görüşme yapmış ve olumlu cevap almıştı.Ardından Marcao transferini gerçekleştiren Galatasaray, Mangala'yı beklemeye almıştı.Manchester City'de bu sezon hiç süre bulamayan ve menajer Pep Guardiola'nın da planları arasında yer almayan Mangala'nın Galatasaray'dan transfer için haber beklediği ve imza atmaya hazır olduğu ifade edildi.

 

MAICON'A BAĞLI

Manchester City'nin 6 aylık kontratı kalan Mangala'yı bedelsiz kiralayabileceği belirtiliyor.Ancak Galatasaray, Maicon'un transferine göre oyuncuyla ilgili karar verecek.

 

FENERBAHÇE İLE SÜRPRİZ SERDAR AZİZ TEMASI

Serdar Aziz'i kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'den, Galatasaray'a sürpriz bir takas teklifi gitti.

 

Abdurrahim Albayrak'la görüşen Semih Özsoy, Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği Diego Reyes'i Serdar'a karşılık önerdi..u teklifi beklemeyen Albayrak, teknik ekipten görüş almadan bir cevap veremeyeceğini söyledi..Menajer Haluk Canatar da Serdar Aziz'in Fenerbahçe'ye gitme ihtimali olduğunu belirtti..Galatasaray'dan transfer görüşmeleri için izin aldığını belirten Canatar, "Serdar Aziz'in Fenerbahçe'ye gitme ihtimali var mı" yönündeki soruya "Evet var. Ayrıca Ersun Yanal ile Serdar Aziz de telefonda görüştüler" dedi.

 

200 BİN EURO VERDİLER

Fenerbahçe yolundaki Serdar'a Almanya ve İspanya'dan da teklifler var.

 

Ancak bu kulüplerin, Serdar'ın Galatasaray'da kazandığının 10'da 1'ini teklif ettiği bildirildi..La Liga'da Leganes'in Serdar'a bonservisini alıp gelmesi durumunda 200 bin euro 6 ay, gelecek sezonda da 400 bin euro teklif ettiği öğrenildi..Canatar, Serdar'ın alacaklarıyla ilgili bugüne kadar asla hukuksal yollara başvurmadıklarını söyledi.

 

SEMİH KAYA RESMEN GALATASARAY'DA

Galatasaray Kulübü, dün Semih Kaya'nın transferini açıkladıKAP'a yapılan bildirimde Sparta Prag ile sezon sonuna kadar anlaşıldığı belirtilirken kiralanan 27 yaşındaki oyuncunun, 3 milyon 760 bin TL (620 bin euro) alacağı duyuruldu..Çekya ekibine kiralama ücreti ödenmeyeceği de ifade edildi.

 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.