Yükleniyor...

OZAN TUFAN 'SABIR' DİYOR

Gündemi değerlendirdi

29 Mart 2020 Paz 09:45 9288

Bu sezon corona virüs öncesi aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe’nin belki de sahada ayakta kalan birkaç oyuncusundan biri olan Ozan Tufan, yaşadıkları sürecin zorluğundan bahsetti, insanlara umut dağıttı. Hem ülkemizin hem de tüm dünyanın hassas günlerden geçtiğine dikkat çeken Ozan, “Bu zor günleri elele verip atlatacağız” dedi. Kendilerine verilen program çerçevesinde evlerinde çalıştıklarını belirten tecrübeli oyuncu, “Ancak bu yeterli değil. Eğer maç oynayacaksak, bunu toplu olarak tesislerimizde yapmalıyız. Bu hassas aşamada önce sağlık diyoruz” ifadelerini kullandı.

 

‘İyileşmeleri dileğiyle’

 

Sözlerine, “Bilindiği gibi bir takım arkadaşımız ve bir sağlıkçımız bu virüs salgınından etkilendi” diyen Ozan, “Umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Normale dönmek biraz zaman alacak. Biz de herkes gibi busürenin geçmesini sabırla bekleyeceğiz. Ben sabrın sonunun selamet olduğuna inanıyorum” yorumunu yaptı.

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.