Yükleniyor...

PAZARLIKLAR BAŞLADI

Beşiktaş düğmeye bastı!

13 Ağustos 2019 Sal 11:45 9403

Burak Yılmaz’ın sakatlığının ardından hücum hattını dünyaca ünlü bir isimle doldurmak isteyen Siyah-Beyazlılar, 2016-17 sezonunda attığı 12 golle takıma lig şampiyonluğunu getiren Kamerunlu yıldızı, 1 numaralı hedef olarak belirledi. Yönetim, “Bu sezon şampiyonluk yarışı zorlu geçecek. Taraftarı şampiyonluk havasına sokacak bir transfere ihtiyacımız var. Taraftarın hâlâ unutamadığı Vincent Aboubakar’la bu havayı yakalarız” kararıyla harekete geçti.

 

Beşiktaş’ın Avusturya kampında yaşadığı sakatlık sebebiyle Burak Yılmaz’ın yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak olmasının ardından yönetim, forvet transferi için düğmeye basmıştı. Bu doğrultuda birçok isimle temas kuran Kara Kartal’ın, son olarak takımda 2016-17 sezonunda kiralık olarak forma giyen Vincent Aboubakar’da karar kıldığı ortaya çıktı. BoydDouglasRuiz ve Rebocho transferlerinin ardından ses getirecek bir hamle yapmak için Kamerunlu oyuncuyu seçen Beşiktaş transfer komitesinin, 27 yaşındaki futbolcu için tüm sınırları zorlama kararı aldığı bildirildi.

 

Porto’yla yol ayrımında bulunan yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralama için çalışmalarını sürdüren yönetimin, “Bu sezon şampiyonluk yarışı zorlu geçecek. Taraftarı şampiyonluk havasına sokacak bir transfere ihtiyacımız var. Taraftarın hala unutamadığı Vincent Aboubakar’la bu havayı yakalarız” sözlerinde birleştiği bildirildi. Geçen yıl sol çapraz bağlarından sakatlık yaşayan ve uzun sürenin ardından takımına geri dönen yıldız futbolcu için Beşiktaş, satın alma opsiyonlu kiralama için girişimlerini sürdürüyor. Portekiz ekibinin ise oyuncusunu satma kararı aldığı, pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.

 

Vincent Aboubakar, Beşiktaş formasıyla 2016-17 sezonunda kiralık olarak görev yapıp 38 maçta 19 gol atmıştı.

 

 

 

En Son Haberler Tümü

Zaniolo için flaş transfer iddiası

Affedildi

Milli takım kampını terk etti

Transferde karar verildi

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.