Yükleniyor...

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Belhanda'nın yerine Nainggolan

09 Eylül 2020 Çrş 11:11 9799

Yeni sezon öncesi Galatasaray’da transferde hareketli günler yaşanıyor. Younes Belhanda ile yolları ayırmak isteyen sarı-kırmızılılar, alternatifini de buldu. Inter’de forma giyen Radia Nainggolan ile temaslar başladı. Milli futbolcu Okay Yokuşlu’nun da Galatasaray’a imza atması an meselesi.

 

Orta saha için Nijeryalı oyuncu Oghenekaro Etebo’yu açıklayarak sessizliğini bozan Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Listesinde Celta Vigo’dan Okay Yokuşlu da bulunan sarı-kırmızılı ekip, Younes Belhanda ile yolları ayırarak İtalya Serie A takımlarından Inter’de forma giyen Radia Nainggolan’ı takıma katmak istiyor.

 

Milli futbolcu Okay Yokuşlu ile büyük ölçüde anlaşmaya varılırken, kulübü ile pazarlıklar sürüyor. Transferin sonuçlanmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

 

Inter ile Nainggolan pazarlığı

 

Yeni sezonda birçok kulvarda mücadele edecek olan ve alternatifli bir kadro planlaması yapan Galatasaray’ın orta saha için düşündüğü bir diğer isim ise Inter forması giyen 32 yaşındaki Belçikalı 10 numara Radja Nainggolan. Roma’dan 38 milyon Euro’ya 2018 yılında Inter’e transfer olan yıldız futbolcu için sarı-kırmızılılar temaslara başladı. Oyuncuya yıllık 2.2 milyon Euro ücret teklif eden Galatasaray, kulübüne de 1 milyon Euro kiralama bedeli sundu. Inter’in, Galatasaray’dan oyuncunun yıllık 3.5 milyon Euro’luk maaşını karşılamasını istediği ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

 

Belhanda ile yollar ayrılacak

 

Sarı-kırmızılı ekibin bu transferi gerçekleştirmesi halinde geçen sezon kötü bir performans ortaya koyan ve teknik heyetin yeni sezon planları arasında yer almayan Younes Belhanda ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yönetim, Etebo’yu getiren ve aynı zamanda Faslı oyuncunun da menajerliğini yapan William D’avilla’dan Belhanda’ya kısa zaman içinde kulüp bulmasını istedi.

 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.