Yükleniyor...

Picerno - Cavese

İtalya Serie C Ligi

22 Ocak 2020 Çrş 12:25 9318

İtalya Serie C Ligi C Grubu 22. Hafta mücadelesinde, 20 puan -7 averaj ile 16. sırada yer alan Picerno, 28 puan -9 averaj ile 11. sırada yer alan Cavese ile karşı karşıya geliyor.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta 3 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 5 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 9 maçta 8 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
 
 
*Cavese bu sezon deplasmanda, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı 3 maç oynadı, bu maçlarda 2 kez toplam gol aralığı 0-1 oldu.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 5 maçta toplam gol 0-1 aralığındaydı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 2 maçta toplam gol 0-1 aralığındaydı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 6 maçta 5 kez toplam gol 0-1 aralığındaydı.
 
 
*Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 7 maç 2,5 gol ve altında tamamlandı.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta 3 kez 2,5 ve altında gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 8 maçta 7 kez 2,5 ve altında gol atıldı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 6 maçta 5 kez 2,5 ve altında gol atıldı.

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.