Yükleniyor...

PORTO ÇEKİLDİ

Falcao transferinde Galatasaray'ın eli güçlendi

20 Temmuz 2019 Cts 15:09 9695

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Radamel Falcao, ülkesinin basınına konuştu. Avrupa'da futbol oynamaya devam etmek istediğini söyleyen yıldız isim Galatasaray'la görüştüğünü doğruladı.

 

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için yoğun çaba gösterdiği Radamel Falcao, Kolombiya basınına demeç verdi.

 

Geleceğiyle ilgili vereceği kararın sadece kendisine bağlı olmadığını ifade eden Falcao, "Hem ailemi düşünmek zorundayım hem de profesyonelce bir karar almalıyım" dedi. Altyapısında yetiştiği Kolombiya ekibi Millonarios'ta oynama ihtimali hakkında yorumda bulunan Falcao, "Herkes benim Millonarios'ta oynama hayalim olduğunu biliyor ancak bir süre daha Avrupa'da kariyerime devam edebileceğimi düşünüyorum" diye konuştu.

 

Galatasaray ve Porto'nun kendisi ile ilgilendiğini doğrulayan yıldız futbolcu kısa süre içerisinde kararını vereceğini ifade etti.

 

FFP Porto'yu engelledi

 

Öte yandan Kolombiya basını, Porto'nun Falcao'nun yıllık maliyeti sebebiyle transferden vazgeçtiğini ve yıldız oyuncunun rotasının Galatasaray olacağını iddia etti.

 

  • Portekiz kulübünün FFP sebebiyle maaş bütçesi sınırlaması bulunuyor. Porto, bu sebeple 33 yaşındaki Falcao'nun transferinde ısrarcı bir tutum sergileyemiyor.
 

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

"Seninle bir dakika"

Geri dönmek istiyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.